despre

Respiro Help este un program gratuit de consiliere psihologică și psihoterapie, dezvoltat de Asociația Respiro și dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, care nu au resurse financiare pentru a suporta costurile unor servicii de consiliere sau psihoterapie.

Având ca misiune formarea unei generații de tineri echilibrați emoțional, dezvoltați intelectual și spiritual care să contribuie cu succes la schimbarea societății noastre am creat proiectul Respiro Help.

Respiro Help este un program gratuit de consiliere psihologică și psihoterapie, dezvoltat de Asociația Respiro și dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, care nu au resurse financiare pentru a suporta costurile unor servicii de consiliere sau psihoterapie.

Serviciile sunt oferite în următoarele formate:

 • Online, în cadrul platformei de consiliere Respiro Help, bazat pe schimbul de mesaje (text based) sau videoconferință;
 • Față în față în cadrul cabinetului de consiliere psihologică și psihoterapie de la sediul asociației (București);
 • Dezvoltare personală și psihoterapie de grup;

Pentru a beneficia de serviciile gratuite de consiliere psihologică și psihoterapie, beneficiarii proiectului vor îndeplini criteriile grupului țintă și vor justifica nevoia de gratuitate (venituri reduse sau lipsa veniturilor, studenți, șomeri care îndeplinesc criteriul de vârstă).

Ceea ce ne definește. Ceea ce devenim. Tot la ceea ce ținem.
Oferim tinerilor aflați în situații de criză și/sau dornici să se dezvolte, instrumentele și contextul de care au nevoie pentru schimbare și formare, în momentul și în modalitatea de care au nevoie.
 • Libertate
 • Împlinire
 • Schimbare
 • Pasiune
 • Leadership
 • Potențial
 • Creștere
 • Implicare socială

Serviciile de consiliere psihologică și psihoterapie sunt oferite gratuit prin implicarea psihoterapeuților și consilierilor voluntari în cadrul proiectului, sau suportate de Asociația Respiro.

Pentru a solicita înscrierea în program beneficiarii își vor crea un cont pe platforma de consiliere și psihoterapie Respiro Help și vor completa formularul inițial generat de platformă.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!