Combate procrastinarea - grup de dezvoltare personală

din 10 mai

”Nu lăsa pe mâine ce poți face azi” poate fi un motto pe care am vrea să ni-l însușim atunci când observăm că procrastinarea se face resimțită tot mai mult în viața noastră. Însă cum să facem acest lucru?

Un prim pas poate fi tocmai acest grup de dezvoltare personală pentru a afla mai multe despre procrastinare și pentru a avea un mediu sigur în care să exersezi noi abilități. Acest concept face referire la decizia de a amâna anumite sarcini și angajarea noastră în altele. De multe ori, efectele acestei decizii sunt resimțite puternic în viața de zi cu zi.

În cadrul acestui program vom căuta să înțelegem mecanismele ce stau în spatele procrastinării, cum se regăsește în viața fiecăruia dintre noi și trecând mai apoi înspre diferite strategii care să ne ajute să depășim procrastinarea (cognitive, comportamentale). Prin exerciții și activități diverse vom transpune acele informații care vor ajuta la dobândirea noilor abilități.

Grupul este adresat tinerilor și se va desfășura pe o durată de 8 întâlniri, începând cu data de 10 mai 2021 în fiecare luni, de la ora 17.00 la 19.00.

Acest grup este gratuit și va fi condus de către Psih. Gabriela Gherguț.

Locuri disponibile: 12

Gabriela Gherguț este licențiată în psihologie, masterandă în cadrul programului Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană, UBB, Cluj-Napoca și psihoterapeut în formare în terapia de familie și cuplu, din cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. În prezent este consilier voluntar la Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni și colaborator PsyLife. Totodată, a lucrat în proiecte de implementare de activități de dezvoltare socio-emoțională pentru copii și tineri.

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Dată începere

Luni, 10 mai 17:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!