Voluntariatul: povești din spatele cortinei cu invitatul Cosmin Neagu

din 23 ianuarie

Ți-ai imaginat vreodată cum arată o zi din viața unui refugiat? Sau ți-ai închipuit ce înseamnă să fii voluntar într-o țară unde există conflicte armate? Ai avea curaj să faci asta? Invitatul nostru, Cosmin Neagu, este unul dintre voluntarii care a spus DA de 3 ori, fie ca a fost vorba despre Grecia sau Irak, atunci când a trebuit să dea o mână de ajutor oamenilor în suferință, și are pregătită pentru noi o poveste interesantă din spatele cortinei. Dacă te-ai gândit vreodată îți iei inima în dinți și să fii voluntar într-o țară unde cuvântul război este des întâlnit sau pur și simplu ești curios ce presupune a fi voluntar în astfel de situații, Cosmin și prietenii lui sunt gata să îți răspundă la întrebări și să îți povestească experiența lor din taberele de refugiați. Vei avea senzația că este vorba despre un film.. Acest eveniment are scopul de a evidenția beneficiile voluntariatului și modul în care acesta ne poate face mai fericiți, dar și transpunerea unor povești pe care în mod obișnuit le vedem la TV, în realitate, într-o discuție față-n față, cu oameni care au trecut pe acolo. Dacă îți sună interesant, te așteptăm la acest eveniment între prieteni, marți, 19 noiembrie, ora 19:00, la Ceainăria Respiro. Te așteptăm cu ceai cald și gustări din partea casei!

Domeniu

Dată începere

Luni, 23 ianuarie 19:00

Dată final

Luni, 23 ianuarie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!