Muzele orașului nou

din 13 martie

"Inspirația nu este altceva decât o briză ce-a trecut pe sub aripile muzelor" Cu greu ne mai putem imagina un astfel de peisaj, strecurându-se printre fațadele gri ale blocurilor și plutind peste rutina atâtora vieți, claustrate parcă în sobrietatea citadinismului. Vechile credințe și mituri au fost asfaltate pentru a-i permite modernității să tranziteze din ce în ce mai mult spațiul dintre noi și mâhnirile noastre. Bucureștiul întoarce însă armele. Ceainăria Respiro se oferă să strângă o mână de oameni, navetiști către ei înșiși, în speranța că timpul nu va reuși să cuprindă atâtea piepturi laolaltă. Un eveniment ce pune primordialitatea poeziei față în față cu aspectele ei târzii, ce surprinde dinamica dintre metaforă, om și urbanism. Te așteptăm în seara de 13 Martie să le facem cunoștință sufletelor noastre cu "Muzele orașului nou".

Domeniu

Dată începere

Marți, 13 martie 19:00

Dată final

Marți, 13 martie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!