Anxietatea (in)amic - atelier practic

din 22 aprilie

Suntem convinși că probabil te-ai confruntat sau ai auzit vorbindu-se despre anxietate. Uneori în medii în care te aștepți, alteori în unele în care nu ai fi crezut că este posibil. Uneori informații clare și exacte despre aceasta, alteori unele incerte și confuzante. 

Oricum ar fi, prin invitația la acest atelier vom clarifica ce este anxietatea și mai ales, care sunt fațetele ei, respectiv, cum putem integra anxietatea în așa manieră încât să devină o resursă și nu o vulnerabilitate.

Așa cum te-am obișnuit, maniera de lucru va fi una creativă și spontană, folosindu-ne de diverse instrumente și materiale ce întrunesc caracterul art-terapeutic.

Pe lângă cele menționate mai sus, vom încerca să dăm un răspuns următoarelor întrebări:

  • Cum se „naște” anxietatea?

  • Ce se întâmplă atunci când tu eviți conștientizarea propriei anxietăți?

  • În ce fel contribuie art-terapia la conștientizarea și integrarea anxietății?

  • De ce acum, de ce art-terapia? 

Invitat: Gina Ilie, doctorand al Facultății de Psihologie și Științele Educației, psiholog clinician, psihoterapeut experiențial–unificator, artterapeut, psihosexolog și consilier pentru dezvoltare personală. Are experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale. A dezvoltat o manieră de lucru art-terapeutică, în cadrul Psihoterapiei Experienţiale a Unificării P.E.U., centrată pe adolescenți și a publicat cartea „Art-terapia și dezvoltarea personală la adolescenți” la editura SPER.

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Dată începere

Miercuri, 22 aprilie 19:00

Dată final

Miercuri, 22 aprilie 21:00

Cost

70.00 de lei plata în locație
60.00 de lei plată online
55.00 de lei reducere studenți

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!