Daniel Cirț

Sunt un suflet în creștere, unul din milioanele de fii ai lui Dumnezeu. De la El învăț mereu să fiu un soț, tată și prieten, un lider și un servitor în același timp. Sunt pasionat de public speaking, dezvoltare spirituală și de lucrarea cu tinerii. Îmi place că sunt român și iubesc oamenii și țara în care m-am născut, indiferent că e vorba de Maramureșul în care m-am născut și am crescut, sau de zona Munteniei în care lucrez acum. Soția mea, Penina, din 2006, mă ajută să-mi depășesc limitele, iar băiețelul meu, David, din 2013, mă ajută să mă cunosc mai bine. Prin natura vocației mele îi ajut pe oameni să descopere frumusețea și puterea lui Dumnezeu și calea creșterii spirituale pe care El ne-o pune înainte. După ce mi-am obținut licența în teologie la Universitatea București, experiențele care mi-au oferit cea mai mare satisfacție au fost înființarea unei biserici în Satu Mare și cei 2 ani ca profesor și capelan la Liceul Teologic Adventist Maranatha din Cluj Napoca.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!