Eduard Ghirca

Pentru cei care doresc să cunoască în linii mari omul care a scris acest curs, lucrurile sunt simple: mă bazez pe câteva dogme clare și constante. 

1. Intuiția - Unul dintre lucrurile care ma caracterizează de la început și până acum este faptul că vorbesc cu mine, mă ascult, încerc să mă înteleg și accept acolo unde intuiția ma împinge! 

2. Sacrificiile - Pentru cei care spun „ia totul ca o glumă” va fi mai ușor, țin să vă contrazic. Disciplina, severitatea și sutele de sacrificii pe care le fac pentru libertatea mea, de orice natura ar fi ea, sunt acei factori care acum m-au adus unde sunt. 

3. Obsesia - Dacă spui „îmi doresc”, s-ar putea sa nu fie destul! În momentul când ești „obsedat” de o viață prosperă, lucrurile se întâmplă altfel! 

4. Recunoștința - Trebuie să fii recunoscator pentru absolut fiecare moment în care te-ai aflat, pentru tot ce ai primit și pentru tot ce vei obține. 

În final: TRUST THE PROCESS!


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!