George Șchiopu

Din 1997 sunt căsătorit cu Grațiela și avem trei copii: Darius, Karla și Timeea. Începând cu 1997 sunt pastor în Biserica Adventistă din zona Olteniei. În mod special, am lucrat pentru departamentele Tineret, Copii și Viața de Familie. Îmi place foarte mult seninul cerului dintr-o zi de toamnă, măreția tunetului și scânteia fulgerului din mijlocul furtunii de vară, simfonia vieții cântată în pași de primăvară și apusul de soare peste fruntea albă a unui sat românesc cuibărit printre dealuri. Iubesc muzica deși nu știu să cânt, citesc bucuros Cuvântul Sfânt chiar dacă nu știu cât este de profund, mă bucur de zâmbetul copiilor, uitând astfel, de trecerea prin timp și-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru locul care-l am în inima Sa.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!