Karla Socoteanu

Interesul meu pentru educație financiară a apărut încă de pe vremea copilăriei. De-a lungul anilor, acest interes m-a făcut să urmez studii economice la ASE, finalizate printr-un master de Management Financiar și Investiții. Mai întâi, am aplicat teoria învățată în domeniul bancar unde m-am ocupat de IMM-uri. Acolo am învățat mai mult despre greșelile financiare pe care le fac oamenii dar și despre oportunitățile pe care le au. Îmi doream să contribui mai mult în crearea unei societăți educate financiar și astfel în urmă cu 4 ani am început o nouă carieră în Consultant, Planificare și Educație Financiară.

Până acum, în această activitate, am avut privilegiul de a contribui în mod direct sau indirect prin echipa pe care am format-o, la îmbunătățirea situației financiare a peste 1000 de persoane și nu vreau să mă opresc aici. 

Pentru că îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să-și atingă obiectivele financiare, am ales să investesc timp în dezvoltarea acestui curs care cred că va permite mai multor oameni să facă primii pași în preluarea controlului asupra banilor și astfel să se bucure mai mult și fără griji de timpul petrecut cu oamenii importanți din viața lor.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!